PERSPIREX ANTIPERSPIRANT ROLL-ON COMFORT 20ML

PERSPIREX ANTIPERSPIRANT ROLL-ON COMFORT 20ML
Cod produs: 48618

Disponibilitate: Indisponibil temporar

48,00 RON

Informatii produs

Detalii

PERSPIREX COMFORT, Roll-on - 20ML

 

DESPRE PRODUS

Perspirex Comfort este conceput pentru a oferi o protecie eficient mpotriva transpiraiei. Cu ajutorul sistemului de ngrijire a pielii confort Cpx iritaciile sunt mencinute la un nivel minim.

Perspirex funcioneaz att de eficient datorit ingredientului activ Clorur de Aluminiu. Clorura de Aluminiu reacioneaz cu apa i cu cheratina din glandele sudoripare, formnd temporar un dop de gel care mpiedic transpiraia s ajung pe suprafaa pielii.

 

Dopul de gel este eliminat pe parcursul a cteva zile, odat cu eliminarea natural a celulelor moarte ale pielii, motiv pentru care trebuie s reaplicai Perspirex de 2-3 ori pe sptmn.

 

Perspirex Comfort nu conine parfum.

Produsele din gama Perspirex sunt unisex.

 

INDICAII

Dac transpiraia de la subra este aproape tolerabil i interfereaz frecvent cu activitile zilnice, Perspirex Comfort este alegerea perfect.

 

Aplicai seara, nainte de culcare, cu dou micri nainte i napoi n centrul axilei, pe pielea complet uscat i neiritata (la interval de 48 ore de la epilat). Cltii dimineaa i nu reaplicati.

 

Aplicai de 2-3 ori pe sptmn.

Nu lsai la ndemna copiilor! n caz de iritaii sau alergii ntrerupei utilizarea.

Utilizare doar pentru uz extern. Evitai contactul cu ochii i alte mucoase.

 

Ingrediente: Alcohol Denat., Calcium Lactate, Aluminum Chloride, Hydroxypropylcellulose, Hydrogenated Castor Oil.

 

Mod de utilizare: aplicai 2-3 ori/sptmn

 

  • Sistemul de ngrijire a pielii Cpx ofer un plus de confort pielii i reduce iritaia asociat adesea cu antiperspiranii puternici.
  • Reduce n mod eficient transpiracia.
  • Ofer protecie mpotriva transpiraiei pe o perioad de 3 pn la 5 zile.

nepturi i mncrimi pot aprea cnd:

  • a fost aplicat prea mult Perspirex
  • nu permitei s se usuce complet dup aplicare
  • pielea nu este complet uscat i neiritat nainte de aplicare

DESPRE PRODUCTOR

Riemann A/S, este un productor danez specializat n produse de ngrijire a pielii, compania fiind fondat de ctre Claus Riemann.

De peste 30 de ani, Perspirex a ajutat milioane de oameni din ntreaga lume cu nevoi speciale de control al transpiraiei. Claus Riemann a dezvoltat Perspirex n anul 1979 pentru sora sa, Bodil, care a suferit de transpiraie excesiv la picioare. A_a a aprut cel mai eficient antiperspirant de pe pia.

Perspirex s-a dezvoltat de atunci ntr-un adevrat brand de ni cu vnzri n peste 30 de piee din ntreaga lume i cu o cretere puternic n Europa.

 

PERSPIREX COMFORT, Roll-on - 20ML

 

DESPRE PRODUS

Perspirex Comfort esteconceput pentru a oferi o protecie eficient mpotriva transpiraiei. Cuajutorul sistemului de ngrijire apielii confort Cpx iritaciile suntmencinute la un nivel minim.

Perspirexfuncioneaz att de eficient datorit ingredientului activ Clorur deAluminiu. Clorura de Aluminiu reacioneaz cu apa i cu cheratina din glandelesudoripare, formnd temporar un dop de gel care mpiedic transpiraia sajung pe suprafaa pielii.

 

Dopulde gel este eliminat pe parcursul a cteva zile, odat cu eliminarea natural acelulelor moarte ale pielii, motiv pentru care trebuie s reaplicai Perspirexde 2-3 ori pe sptmn.

 

Perspirex Comfort nu conineparfum.

Produsele din gamaPerspirex sunt unisex.

 

INDICAII

Dactranspiraia de la subra este aproape tolerabil i interfereaz frecvent cuactivitile zilnice, Perspirex Comfort este alegerea perfect.

 

Aplicaiseara, nainte de culcare, cu dou micri nainte i napoi n centrul axilei,pe pielea complet uscat i neiritata (la interval de 48 ore de la epilat).Cltii dimineaa i nu reaplicati.

 

Aplicaide 2-3 ori pe sptmn.

Nulsai la ndemna copiilor! n caz de iritaii sau alergii ntrerupeiutilizarea.

Utilizaredoar pentru uz extern. Evitai contactul cu ochii i alte mucoase.

 

Ingrediente: Alcohol Denat., CalciumLactate, Aluminum Chloride, Hydroxypropylcellulose, Hydrogenated Castor Oil.

 

Mod de utilizare: aplicai 2-3 ori/sptmn

 

  • Sistemul de ngrijire a pielii Cpx ofer un plus de confort pielii i reduce iritaia asociat adesea cu antiperspiranii puternici.
  • Reduce n mod eficient transpiracia.
  • Ofer protecie mpotriva transpiraiei pe o perioad de 3 pn la 5 zile.

nepturi i mncrimi pot aprea cnd:

        a fost aplicat prea multPerspirex

        nu permitei s se usucecomplet dup aplicare

        pielea nu este complet uscati neiritat nainte de aplicare

DESPREPRODUCTOR

Riemann A/S, este un productor danez specializat n produse dengrijire a pielii, compania fiind fondat de ctre Claus Riemann.

Depeste 30 de ani, Perspirex a ajutat milioane de oameni din ntreaga lume cunevoi speciale de control al transpiraiei. Claus Riemann a dezvoltat Perspirexn anul 1979 pentru sora sa, Bodil, care a suferit de transpiraie excesiv lapicioare. A_a a aprut cel mai eficient antiperspirant de pe pia.

Perspirexs-a dezvoltat de atunci ntr-un adevrat brand de ni cu vnzri n peste 30de piee din ntreaga lume i cu o cretere puternic n Europa.

 


Mai multe informatii

Mai multe informatii

Badge-uri N/A
Brand N/A
valabilitate N/A

Review-uri

Spune parerea ta

Pentru a posta un review trebuie sa fii client inregistrat. Autentifica-te sau inregistreaza-te