Termeni si conditii

 

1. Dreptul de autor 

2. Produsele si serviciile

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Promotii si concursuri

6. Garantia produselor

7. Dreptul de retragere

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul bebesuper.ro

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

11. Politica de confidentialitate

12. Coduri de conduita

13. Dispozitii finale

 

Site-ul www.bebesuper.ro, numit in continuare BEBESUPER.RO, este proprietatea SC  Bebe Supermarket SRL. inregistrata in Bucuresti, Bulevardul Lacul Tei, nr. 63, etaj 1, biroul 3, Sector 2, cod postal 062202, J40/1422/2013 CUI 31185847, banca Transilvania, IBAN RO38 BTRL RONC RT02 1625 3101, numita in continuare Bebe Supermarket.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Bebe Supermarket SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Bebe Supermarket garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul bebesuper.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Bebe Supermarket fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web - link - catre bebesuper.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Bebe Supermarket sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Bebe Supermarket asupra informatiilor publicate pe site Intregul continut al site-ului bebesuper.ro –Website-ul, inclusive tot continutul acestuia, logo-urile, denumirea, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, cu sau fara legatura cu site-ul si continutul acestuia - sunt proprietatea Bebe Supermarket si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Bebe Supermarket a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului bebesuper.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@bebesuper.ro. Postarea pe site-ul Bebe Supermarkent nu constituie o derogare de orice drept asupra sau in legatura cu site-ul. In afara celor acordate in mod expres prin prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu site-ul. Orice utilizare, reproducere, modificare, distribuire, transmitere, republicare, afisare a continutului site-ului fara obtinerea acordului prealabil scris al Bebe Supermarket este interzisa.

2. Produsele si serviciile oferite de Bebe Supermarket pe site-ul bebesuper.ro, politica de preturi Bebe Supermarket isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul bebesuper.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Bebe Supermarket isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (20% sau 9%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Bebe Supermarket in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica.

In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Bebe Supermarket. Bebe Supermarket nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul bebesuper.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Bebe Supermarket nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul bebesuper.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Bebe Supermarket si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul bebesuper.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Bebe Supermarket isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre Bebe Supermarket la adresa de e-mail comenzi@bebesuper.ro, la numarul 0737344199 / 0737344200. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Bebe Supermarket.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Bebe Supermarket isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti si tara pentru comenzile de minim 200 RON (cu TVA).

Pentru comenzile mai mici de 200 RON (cu TVA) in Bucuresti se aplica o taxa de livrare de 10 RON (cu TVA).  

Pentru comenzile mai mici de 200 RON (cu TVA) in tara se aplica o taxa de livrare de 15 RON (cu TVA).

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 40 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Bebe Supermarket isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Bebe Supermarket care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Bebe Supermarket fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Bebe Supermarket de la acest client.

5. Promotii si concursuri

Bebe Supermarket stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Bebe Supermarket nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Bebe Supermarket fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Bebe Supermarket de la acest client. In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului. Raspunderea Bebe Supermarket pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele. Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

7. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivelein termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand: - de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material) sau - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare) sau - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat) sau - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti) sau - de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata) Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (http://blog.bebesuper.ro/formular-retur/) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.bebesuper.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Va rugam ca in momentul expedierii, coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura 
2. Certificatul de garantie al produsului in original (cel oferit de producator, nu de vanzator)
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail dupa momentul completarii
 formularului de retur).

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

-  Produse perisabile

- Produse de ingrijire personala (din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena: produse de ingrijire/ igiena personala, casti) 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul bebesuper.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul bebesuper.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Bebe Supermarket isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Bebe Supermarket nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Bebe Supermarket si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul bebesuper.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Bebe Supermarket nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Bebe Supermarket nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului bebesuper.ro. Bebe Supermarket nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul bebesuper.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.Bebe Supermarket este exonerat de orice raspundere ce decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea site-ului, aplicandu-se dar nelimitandu-se la: pierderi cauzate de indisponibilitatea site-ului sau a unor defectiuni tehnice ale acestuia; pierderi cauzate de virusi sau alte material daunatoare tehnologic; pierderea de venituri sau profituri; pierderi rezultate din imprejurari independente de vointa Bebe Supermarket precum si pentru orice ale pierderi care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

 

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului bebesuper.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Bebe Supermarket detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului bebesuper.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului bebesuper.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Bebe Supermarket nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. Bebe Supermarket isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Bebe Supermarket are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Politica de confidentialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru societatea SC Bebe Supermarket SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea si procesarea comenzilor (accesare comanda, confirmare, facturare, livrare), eventualele promotii si buletinele informative periodice daca ati fost de acord cu inscrierea la newsletter, etc.

Compania SC Bebe Supermarket SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 

Toate datele de identificare ale societatii: SC Bebe Supermarket SRL , cu sediul in BD. LACUL TEI, Nr. 63, BL. 8 SC. 1 ET. 1 AP. 3 CAMERA 1, Sector 2, BUCUREŞTI avand cod unic de inregistrare RO 14432416, J40/746/2002, tel: 0722307588, email: dataprotection@bebesuper.ro

Bebe Supermarket SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:

  • Date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon, si partajate cu companiile de curierat Fan Courier, Bookcurier sau GLS, cu alte persoane juridice care vand in sistem marketplace pe site-ul bebesuper.rodoar daca produsele au fost comandate de la respectivele persoane juridice si sunt necesare datele pentru procesarea comenzii (accesare date, facturare, emitere documente de livrare)
  • Adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-ul bebesuper.ro si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;
  • Adresa de e-mail, nume si prenume, in scop de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor si a buletinelor de informare pentru vizitatorii care opteaza pentru inscrierea la newsletter. Aceste date sunt partajate cu site-uri terte care sunt in concordanta cu Directiva 95 / 46/ EC, respectiv Mailchimp.com, dar si cu agentia de marketing care gestioneaza campaniile pentru site-ul bebesuper.ro
  • Toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comanda / formular de garantie / formular retur (respectiv adresa e-mail, nume, prenume, adresa facturare / livrare) in scop de comunicare cu clientul pentru rezolvarea anumitor situatii ce tin de retur, garantie.
  • Cookie-uri, partajate cu Google Analytics , Google Adwords si Facebook Ads
  • Pentru toate scopurile declarate de mai sus clientul trebuie sa isi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal, in caz contrar scopul nu poate fi atins.

Conform Legii nr. 677/2001 si a Directivei privind protecția datelor cu caracter personal 95/46/EC , beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat). 
Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii SC Bebe Supermarket SRL se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei (
BD. LACUL TEI, Nr. 63, BL. 8 SC. 1 ET. 1 AP. 3 CAMERA 1, Sector 2, BUCUREŞTI ) sau prin e-mail catre adresa dataprotection@bebesuper.ro. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre dataprotection@bebesuper.ro

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:  
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta societatea SC Bebe Supermarket SRL, care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 
Ori de câte ori societatea SC Bebe Supermarket SRL, vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:  
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont de client la societatea SC Bebe Supermarket SRL, sau sunteți membru al societatii SC Bebe Supermarket SRL, puteți să vă editați datele/ sau sa solicitati editarea datelor cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor: 
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate desocietate, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la societatea SC Bebe Supermarket SRL, indiferent de metoda de plată;

* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la societatea SC Bebe Supermarket SRL a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.


Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: 
 
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în societate. SC Bebe Supermarket SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct: 
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră;

Dreptul la restricționarea prelucrării: 
Aveți dreptul să solicitați ca societatea SC Bebe Supermarket SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în societatea SC Bebe Supermarket SRL , societatea SC Bebe Supermarket SRL va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, societatea SC Bebe Supermarket SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă societatea SC Bebe Supermarket SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa dataprotection@bebesuper.ro - DPO - Dragos Vladu.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

 Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate

Dacă sunteți de părere că societatea SC Bebe Supermarket SRL vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

12. Coduri de conduita

Bebesuper.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe bebesuper.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Simona Petrica, putand fi contactata la adresa webmaster@bebesuper.ro, sau telefonic la numarul 031.432.8806. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului bebesuper.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de  Bebe Supermarket fata de orice client este valoarea sumei incasate de Bebe Supermarket de la acest client.

 

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru si Termenilor si conditiilor prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si conditiilein mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si conditiilein versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.